Publicerad den Lämna en kommentar

Hur kunde det bli så här…?

Du som följer mig vet säkert att jag är orolig för det som händer nu. Inte för viruset så mycket, utan mer allt som följer med. Även om vi i Sverige är lite förskonade. Men ute i världen pågår oerhört märkliga saker.

Jag funderar en del på vad som sker och hur det kunnat gå så här. Ser vi bara på TV så får vi lätt uppfattningen att våra myndigheter, experter och politiker gör allt för att vi ska hålla oss friska och att vi så snart som möjligt ska kunna återgå till en något sånär vanlig tillvaro.

Jag har funderat lite på vilka som ligger bakom råden som politikerna följer. Och i min värld är det de jag kallar det ”medicinska etablissemanget”. Det är samma experter, forskare och läkare som i 10 år nu velat få mig att ta flera sorters blodtryckssänkande läkemedel och statiner (mot högt kolesterol). Jag har inte hämtat ut något av det. Jag har läst på och bildat mig en egen uppfattning. Vem som har rätt visar sig väl. Men läkemedel är den tredje vanligaste orsaken i västvärlden. Det är min uppfattning att det är dessa människor som nu anser att läkemedel/vaccin är det enda vägen ur detta. Eftersom det vanligtvis är det enda verktyg de känner till… Men de väljer att inte bara vaccinera/medicinera riskgrupper och sköra personer, och de som vill. Utan de försöker på olika sätt tvinga oss alla. Trots att detta vaccin inte på långa vägar är så beprövade som andra sedan länge vedertagna vacciner. Så namnet förvillar…

Den politiska sidan av detta är att inget parti vågar stå upp för yttrandefrihet, rörelsefrihet och rätten till den egna kroppen. Eftersom ca 85% av oss under två år blivit uppskrämda av skrämselpropagandan från politiker, myndigheter och framförallt media. Media som vägrar låta andra åsikter komma fram. Så rent teoretiskt riskerar ett parti som tar ställning för yttrandefrihet, rörelsefrihet och rätten till våra egna kroppar , att förlora 85% av sin väljare. Självklart vill ingen riskera det. Istället går de åt andra hållet, och försöker övertrumfa varann om vem som kommer med de hårdaste restriktionerna och åtgärderna. För att visa handlingskraft. Så blir vi ännu räddare.

Men kikar man på siffror och lyssnar på experter med en mer nyanserad bild av nuläget, så inser i alla fall jag, att mycket är överdrivet. Varför…? Kika t ex in på Läkaruppropet och/eller lyssna på Anna Sparres intervju med läkaren Hanna Åsberg.

Dessutom finns en del skumma saker som jag inte ska gå in på närmare. Men t ex har WHO ändrat definitionen av vad en pandemi är och hur flockimmunitet uppnås. Förr kunde flockimmunitet uppnås genom vaccin ELLER genomgången infektion. WHO tog bort genomgången infektion. Så nu är vaccination enda möjligheten att uppnå flockimmunitet. Trots att studier visat att genomgången infektion t o m är effektivare. Upp till 13 gånger effektivare. Hoppas det inte har med deras största bidragsgivare Bill, att göra…

Dödligheten i c19 uppges till ca 0,3%. Cancer t ex har en 100 gånger högre dödlighet. Det insjuknar 60 000 svenskar i cancer per år. Och ca 20 000 avlider i cancer varje år. Skulle vi då komma på idén att tvinga alla att ta cellgifter varje halvår för att avlasta vården och för att rädda liv. Där finns ju betydligt större vinster att göra eftersom det avlider så många varje år. Jag får på något sätt inte ihop logiken.

Dessutom verkar vaccinerna varken vara särskilt effektiva eller säkra. Så varför ska alla ta dom? T o m barn… Hittills har ca 80 000 biverkansrapporter inkommit till Läkemedelsverket. Ca 8 000 av dom allvarliga och drygt 300 dödsfall. Och det finns studier på att bara 1-10% av biverkningarna rapporteras in.

Det som händer i världen nu är kusligt. Och det kan komma hit. Österrike inför i februari 2022 böter/fängelse om man inte vaccinera sig. I Australien byggs interneringsläger för att officiellt ha inresande i karantän. Men det finns också andra vittnesmål.

Det vi kan göra är att protestera på alla sätt. Om du håller med mig alltså… Maila de ansvariga, skriv på listor, JO-anmäl, dela på sociala medier, demonstrera… Men jag gör det kärleksfullt. Vi behöver inte mer splittring och hat. Detta splittrar redan familjer, vänner och arbetsplatser. Och i mina ögon så är det politiker, tjänstemän och media som trissar upp denna stämning.

Vad är dina tankar…? Kommentera gärna.

Bild från 4health.se.



INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

Fler hälsosamma julklappar hittar du i shopen 🎅🏻

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare
» Boka mig som mindfulnessinstruktör
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.