Publicerad den Lämna en kommentar

Hälsosamma julklappar

I dessa tider känns det som vi behöver ge varann hälsosamma julklappar. Du får tyvärr inga sådana tips från våra hälsomyndigheter 😀 De har fullt upp med annat. Men jag känner att det aldrig varit viktigare än nu, att sköta om sin hälsa. Både fysisk hälsa, men också mental hälsa.

I shopen hittar du vitaminer, omega 3, olika spännande tester och en fantastisk bok 🙈 som i sin enkelhet ändå beskriver enkla saker du kan göra för att minska risken för sjukdom genom att stärka din hälsa och därmed ditt immunförsvar.

Hör av dig om du har frågor om produkterna.


FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare
» Boka mig som mindfulnessinstruktör
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.