OTTOSSON COACHING

Känner du dig trött? Har du problem med sömnen? Några kilon för mycket?  Oro och koncentrationssvårigheter? Problem med orken? Stressad? Du är inte ensam. Ohälsan breder ut sig. Men ofta behövs det inte stora livsstilsförändringar för att det ska bli bättre. Och börjar du med små steg, blir beroendet av fler förbättringar ofta snabbt större.

Jag har ofta varit imponerad över coacher som kan säga till exempel att de gått ner 35 kg på det eller det sättet. De har ju en stor fördel av att själva gjort stora hälsoförbättringar och bör veta vad de talar om. Nu har också jag, av en slump och på kort tid, förbättrad min pulsvågshastighet, gått ner i vikt och minskat min inflammation. Pulsvågshastighet (PWV) är ett mått på hur hjärt/kärlsystemet mår. Så nu har också jag exempel på hur jag kunnat förbättra viktiga hälsomarkörer.

GOD HÄLSA SKA INTE VARA KOMPLICERAD.

Jag brinner för områdena kost, kosttillskott, sömn, rörelse och återhämtning. Jag vill att så många som möjligt ska få känna sig friska, starka, utvilade och lugna. Och jag vill hjälpa dig som är motiverad och har en stark vilja om att må bättre. Jag vill vara din hälsocoach. Jag brukar prata om Funktionshälsa. Att få alla parametrar i Hälsohjulet att vara så bra som möjligt, för att kroppen ska fungera optimalt.

När det gäller kost rekommenderar jag hellre oprocessad ren & naturlig mat, fri från socker, dåliga kolhydrater och onyttiga tillsatser, än någon speciell diet. Även om jag mer och mer förstår att färre dåliga kolhydrater, desto bättre för din hälsa. Därför har jag utbildat mig till keto-coach. Jag ger dig tips om vad du bör äta och vad du bör undvika att äta.

När det gäller rörelse brinner jag för rörelse i vardagen som blir av. Känner du för gymmet så går såklart det bra också.

Behöver du en bättre sömn finns det enkla åtgärder du kan testa. Varav jag själv blivit hjälpt av flera.

Sist men inte minst, vikten av att varva ner och få återhämtning. Här har jag också relativt enkla råd för att minska risken för ohälsosam stress och få ett lugnare, behagligare och mer medvetet liv. Jag är också utbildad mindfulnessinstruktör. Jag brinner själv för att göra livet enklare, lugnare och friare, genom att eliminera och skala bort saker, personer, uppgifter, måsten, borden, tankar mm, för sökandet efter frid.

Jag är inte läkare. Du hittar mer om mig längre ner. Därför har jag tid, jag är inte fastlåst i gammal tro, jag är inte påverkad av läkemedelsindustrin… Men jag följer nyfiket senaste forskningen och kommer med hjälp av den och mina egna erfarenheter att peppa dig till goda val. Och mina råd är garanterat fria från biverkningar 🙂 Jag brinner för en antiinflammatorisk hållbar livsstil och vill inspirera dig med personliga tips och råd.

Så går det till:

  1. Första träffen är ett förutsättningslöst samtal för att se om vi passar varann. Kostnadsfritt såklart.
  2. Väljer vi att gå vidare så gör vi tillsammans en nulägesanalys med hjälp av enkla enkäter och tester. Eventuellt kan en hälsoundersökning rekommenderas. Kostnad för den tillkommer.
  3. Vi gör sedan tillsammans upp en handlingsplan.
  4. Du genomför handlingsplanen med mitt stöd, support, pepp och glada tillrop.
  5. Vi gör sedan en uppföljning.
  6. Därefter gör vi en ny plan för ditt fortsatta arbete med en hållbar livsstil.

Upplägg: Totalt 5 träffar på 50 minuter, inklusive första träffen. Vi träffas varannan vecka i 2,5 månad.  Obegränsad mailsupport.

Hur: Mötena sker online via Skype. Om du inte bor i norra Bohuslän vill säga. Då ses vi över en kopp kaffe, te eller guldmjölk… 

Pris: 2900 kr. Priset är inkl. moms. Du betalar via Swish ‭123-609 45 93‬ eller bankgiro 5240-6626. Märk din betalning med ditt namn, mailadress och mobilnummer. Friskvårdsbidraget gäller.

Nöjd kund-garanti: Är du inte nöjd och inte får några resultat efter 5 träffar får du självklart pengarna tillbaka.

Förfrågan: Kontakta mig om du är intresserad av ett första kostnadsfritt samtal. Då ser vi om vi kan passa för varann. Skriv gärna lite kort om hur du upplever din hälsa nu och vad du vill uppnå. 

Så återkommer jag inom kort. Ser mycket fram emot att höra från dig.

Kontakta mig om du har frågor.

OM MIG
Jag är utbildad hälsoinspiratör (Bergklint Education), certifierad keto-coach (Ketogenic Living 101) och diplomerad mindfulness-instruktör (MindfulnessCenter AB). Jag har också gått en kurs till CrossNature-instruktör (träning i naturen), samt Grundläggande näringslära (Nordiskt Näringscenter) och Paleo Challange (Paleo Institute). Dessutom har jag gått en grundkurs i Funktionsmedicin & Precisionshälsa (Funmed Academy).