Publicerad den Lämna en kommentar

Julrabatt på test av din omega 6:3-nivå

Så du äter inte fisk varje dag? Då kan en omega 3-olja vara lösningen…

Eftersom din kropp inte kan syntetisera omega 6 och omega 3 på egen hand, är båda dessa fleromättade fettsyror en extremt viktig del av din kost. Omega 6 är känt för att bidra till normal tillväxt och utveckling, vilket håller hår, hud och skelett i form. De viktigaste livsmedelskällorna inkluderar nötter och animaliska produkter. Omega 3 bidrar till att skärpa vår hjärna, humör, hud- och hjärthälsa. Det finns lättast i feta fiskprodukter som lax, sardiner, makrill, alger, ostron, tonfisk och räkor. Att hitta en balans mellan dessa två essentiella fettsyror i maten vi äter är svårt. Eftersom moderna västerländsk kost innehåller för mycket Omega 6 tenderar vi att få ett förvrängt förhållande av fettsyror i våra kroppar. Så, hur uppnår du ett bra förhållande mellan omega 6 och omega 3 för ett hälsosammare liv?

Det är en balansakt

Före industrialiseringen av livsmedel under det senaste århundradet uppskattar forskare att förhållandet mellan omega 6 och omega 3-fetter i människans kost i genomsnitt var mellan 1: 1 och 4:1. Idag har detta förhållande nått ett genomsnitt på 25:1 i USA. Så om du inte äter fisk varje dag så finns det ett lättare sätt att få din kropp i balans. 

Zinzino Balance-koncept erbjuder en serie testbaserade naturliga produkter som syftar till att justera ditt förhållande omega 6 och 3 till optimala nivåer. BalanceOil är ett polyfenolrikt kosttillskott som består av en premiumblandning av oljor som kommer från vildfångad fisk och extra virgin olivolja, omega 3 och vitamin D3. Oljorna justerar och upprätthåller EPA + DHA-nivåer och omega 6:3-balansen i din kropp samtidigt som de skyddar dina celler från oxidation (rost).

Balanserad på fyra månader

En av de bästa sakerna med EPA och DHA omega 3-fettsyror är att de hjälper till att upprätthålla normal hjärnfunktion. Svensk forskning visar att t ex barn med ADHD och alzheimer-patienter ofta har obalans mellan omega 3 och 6. Balansen  är också särskilt viktig för gravida kvinnor eftersom DHA bidrar till hjärnans utveckling av fostret. Omega 3 är också viktigt för hjärthälsan, medan extra jungfruolja skyddar dina celler från oxidation. Hydroxytyrosol, som härrör från oliverna, hjälper till att skydda blodfetterna. Det är de fettliknande ämnen som finns i blodet och kroppsvävnaderna, såsom kolesterol eller triglycerider.

Det naturligt framställda vitaminet D3 bidrar till att stärka immunförsvaret. Om du tar Balance Oil dagligen tar det ungefär fyra månader för dig att nå en balans på 4:1 eller lägre. Vilket är vad WHO rekommenderar. För att skräddarsy ditt intag av omega 3 och få ett mått på omega-balans, gör du först Zinzinos BalanceTest, ett enkelt blodprov som bara tar några minuter att utföra. Testet visar din personliga fettsyraprofil och mäter elva olika fettsyror i blodet, och du får tillgång till dina personliga resultat online inom cirka två veckor.

ERBJUDANDE – 200 KR RABATT!

Är du angelägen att ta reda på hur frisk du verkligen är och, än viktigare, vad du ska göra om resultaten får dig ur balans? Just nu får du 200 kr rabatt på omega-testet. Läs mer och se video om Zinzino BalanceTest som ger dig en individuell fettsyreprofil och ett försprång på vägen till ditt nya liv. En bra balans mellan omega 3 och 6 gör att du minskar inflammationen i kroppen, eftersom omega 3 är inflammationsdämpande.

Bonus!

Beställer du din omega-test nu får du också ett paket av kosttillskottet Viva, som är ett naturligt kosttillskott som utformats för att lindra stress, förbättra humöret och stärka välmåendet. Innehåller ett patenterat extrakt från pistillmärken av saffran (affron®), fem B-vitaminer, jod och vitamin C (värde 279 kr).INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

JULRABATT! Varför inte ge bort boken i julklapp. Julpris 175 kr.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.