Publicerad den Lämna en kommentar

Är du redo att testa din kropp på riktigt?

Har du fått nog av att sitta fast i gamla vanor, och känner du dig redo att ta kontrollen över ditt liv och få kroppen i balans igen? Tro det eller ej, men första steget i rätt riktning är inte att damma av vågen i badrummet och ta konsekvenserna.

Visst, att slå in siffrorna för att få koll på ditt BMI ger dig också en fingervisning. Att omstarta innehållet i skåpen med nyttigare snacks gör underverk, på samma sätt som du kommer att förbättra dina träningsrutiner genom att skaffa dig en personlig tränare. Men om du verkligen vill få din kropp i balans måste du börja titta på den inifrån och ut, på molekylärnivå. Hippokrates, den moderna läkekonstens fader, föreslog för ungefär 2 000 år sedan att alla våra hälsoproblem har sitt ursprung i våra tarmar. En gammal insikt som stämmer än idag. Och så den där typiska förkylningen på första dagen av semestern efter att ha arbetet dygnet runt i veckor? Vad många av oss inte förstår är att det bara är vårt immunförsvar som gör sitt jobb för att skydda oss fysiskt genom att säga åt oss att det är dags att varva ner. Så är det konstigt att våra kroppars status går mycket djupare än vad den gamla badrumsvågen kan berätta för oss?

Börja genom att balansera kroppen inifrån

Omega-6:3-förhållandet i blodet är bra som utgångspunkt och mått att använda som riktmärke för hur din kropp fungerar på molekylärnivå. Du vet troligtvis redan att Omega-3 är bra för dig och att äta mycket fisk vanligtvis tar hand om den saken. Du kanske också har den vanliga missuppfattningen att Omega-6 är den dåliga fettsyran, vilket du troligtvis lärt dig genom det faktum att modern västerländsk mat innehåller ett ohälsosamt överskott av denna fettsyra. I själva verket är både Omega-3 och -6 extremt viktiga för våra kroppar, men kosten vi äter tenderar att ge oss ett förvrängt förhållande mellan dessa fettsyror. Genom att titta på fettsyreprofilen i ditt blod kommer du att kunna bedöma styrkan i din nuvarande kost och vad du behöver ändra på. Profilen ger dig en överblick över elva av de viktigaste fettsyrorna i ditt blod, inklusive Omega-3, Omega-6 och Omega-9.

Få en ögonblicksbild av din hälsa

Idag kan du göra denna fettsyreprofil på bara några minuter med ett enkelt blodprov i hemmet. Zinzino är ett ledande globalt företag inom den nya vetenskapen farmakonutrition som använder aktiva näringsämnen i livsmedel för att bekämpa obalansen i moderna livsstilar. Zinzinos BalanceTest är helt anonymt och kommer med enkla steg-för-steg-instruktioner. När du har skickat testet kommer dina personliga resultat att vara klara inom ungefär 14 dagar, med en full rapport om och vägledning till justering av ditt Omega-6:3-förhållande. Ange bara ditt test-ID på webbplatsen för att få åtkomst till din personliga och detaljerade rapport med en detaljerad analys av din fettsyreprofil. Fram tills nu har Zinzino utfört närmare 550 000 blodtest över hela världen för att ge människor inblick i deras kroppars Omega-6:3-balans och fettsyreprofil. Målet är ett förhållande nära 3:1, men många människor ligger runt 15:1. Det intressanta är att nästan 95 % av alla som tar testet upptäcker att deras förhållande är ur balans. Den goda nyheten är att detta kan förändras på bara några månader med ett polyfenolrikt omegabalanserande kosttillskott med höga nivåer av polyfenoler, Omega-3 och vitamin D₃.

ERBJUDANDE – 200 kr rabatt!

Läs mer och se en video om Zinzino BalanceOil-konceptet här. Konceptet har designats för att justera och bevara dina EPA- och DHA-nivåer och ditt Omega-6:3-förhållande. Just nu får du 200 kr RABATT på testet. Och inte nog med det. Beställer du din omega-test nu får du också ett paket av kosttillskottet Viva utan extra kostnad. Viva är ett naturligt kosttillskott som utformats för att lindra stress, förbättra humöret och stärka välmåendet. Innehåller ett patenterat extrakt från pistillmärken av saffran (affron®), fem B-vitaminer, jod och vitamin C (värde 279 kr).INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

JULRABATT! Varför inte ge bort boken i julklapp. Julpris 175 kr.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.