Publicerad den Lämna en kommentar

GRATIS 7-veckors guide till en ketogen livsstil

Du har säkert hört talas om ketogen kost och en ketogen livsstil. Jag har för mig att det är ett av världens mest googlade företeelser inom hälsa. För mig är det en naturlig livsstil. Lite som vi troligen levde en gång i tiden. Keto bygger på ren, näringstät, naturlig och oprocessad mat, med lite kolhydrater, lagom med protein och massor av nyttiga och goda fetter. Men det är också viktigt med rörelse, sömn, återhämtning och positiva tankar. Vi kan inte slarva med någon bit, om vi ska nå vårt maximala jag och undvika ohälsa och sjukdom. Rörelsen är extra viktig inom keto, eftersom träning och mer muskler hjälper till att förbränna glukoset, så vi snabbare kommer åt ketonerna, vårt nya superbränsle. Dessutom är våra kroppar skapta för att springa, hoppa, lyfta, kasta, klättra och simma. Som barnen gör. De flesta…

Idag används ketogen kost inte bara av dem som vill optimera sig, utan också vid många sjukdomar. Så har den till exempel används vid barnepilepsi i snart 100 år. Men den används också vid cancer, alzheimer, diabetes med mera. Så det verkar som våra kroppar verkligen gillar ketogen kost. Det kan också användas för att gå ner i vikt och vid sockerberoende.

Jag är helt säker på att när du läst denna e-bok, och förhoppningsvis på 7 veckor ställt om din livsstil, kommer känna dig starkare, piggare, friskare och mer klartänkt. Då hoppas jag också att du:

• förstår vad ketogen kost & livsstil är
• kan sätta ihop en ketogen måltid
• har tankar om hur det nya sättet att leva ska bli livslångt • har testat dig fram till vad som passar just dig

Denna 7-veckors guide visar hur du kan göra. Steg för steg. Tanken är att skapa hållbara vanor. Livet ut.

Lycka till!

Har du tankar och synpunkter kring ämnet blir jag såklart glad om du delar med dig i kommentarerna.HÄMTA HEM MIN KETO-GUIDE PÅ 78 SIDOR. KOSTNADSFRITT!

Ketogen kost gör dig metabolt flexibel. Det vill säga, du kan drivas både av kolhydrater och fett. Ketoner som bildas av fett är ett superbränsle. Du blir pigg, du kan lindra ett sockerberoende, du bränner kroppens fett, din hjärna älskar det och du blir av med dina hungerkänslor. ProgramGUIDEN bygger på ett 7-veckorsprogram.

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.