Publicerad den Lämna en kommentar

Så får du dina vanor att hålla över tid

Kanske har du försökt ändra vanor miljoner gånger. Du har sagt att nästa vecka ska du äta nyttigare och röra dig mer. Du kanske testat olika dieter, kaloriräkning mm. Du har troligen förlitat dig på ren viljestyrka. Det är supersvårt. Istället gäller det att systematisera, automatisera och i princip schemalägga dina nya vanor. Det har hjälpt mig. Och jag är övertygad om att det kan hjälpa dig. Det är enligt många experter det enda sättet som fungerar för de flesta. Tänk dig ett barn som skulle gå till skolan om det kände för det eller fick motivation. Att de kunde välja om de skulle gå på mattelektionen klockan 10.10 eller inte. Nej, de följer (förhoppningsvis) sitt schema och går på lektionerna. Precis så kan det funka för dig också. Du schemalägger dina nya vanor och gör dem när ditt schema säger så. Punkt! Det blir oerhört mycket lättare.

I min nya onlinekurs MOTSTÅNDSKRAFT 2.0 hittar du allt om att sätta dina nya vanor i system. Du får konkreta tips, men också en förklaring på varför det fungerar. Du får konkret hjälp att skapa dessa nya vanor och göra dem livslånga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.