Publicerad den Lämna en kommentar

Upptäck hemligheten bakom ett balanserat liv

Att träna och äta rätt är inte längre tillräckligt.

Att hitta tid till att hålla sig i form är en utmaning i vardagen och maten vi äter i dag innehåller
för mycket socker, för lite fibrer och saknar viktiga näringsämnen. Fisk räcker inte till som naturlig källa till omega-3, eftersom majoriteten odlas och utfodras med omega-6-baserade koncentrat. Våra cellfunktioner påverkas negativt, vilket gör det svårt att absorbera näringsämnen och rensa ut slaggprodukter. Zinzino tror att vägen till hälsa och välbefinnande är en personlig resa och att verklig förändring börjar inifrån. I våra celler, tarmar och vårt immunförsvar. Zinzinos testbaserade, vetenskapligt beprövade hälsoprodukter är framtagna för att hjälpa dig att balansera, återställa och stödja din kropp inifrån.

Hitta din balans. Följ Zinzino Health Protocol.

Det finns ingen universallösning när det gäller näring. Undvik att prova dig fram på din hälsoresa och fokusera på den bästa metoden för att uppnå ett mer balanserat liv med en näringsplan som är särskilt anpassad för dig. Zinzino Health Protocol är baserat på den personliga, detaljerade mätningen från ditt BalanceTest och erbjuder en skräddarsydd steg-för-steg-näringsplan som är anpassad efter din kropps omega-6:3-förhållande och vad du behöver göra för att återställa balansen.

Samverkar för att balansera din kropp inifrån.

Alla produkter som ingår i Zinzino Health Protocol är framtagna för att varsamt balansera, återställa och stödja dina celler, tarmar och ditt immunförsvar. Deras BalanceOil-produkter kommer att justera omegaförhållandet i din kropp, ZinoBiotic+ är en kostfiberblandning som främjar din matsmältning och deras Xtend+ multi-immuntillskott stöder kroppens första försvar.

Ta ett BalanceTest. Påbörja din resa.

Påbörja din resa tillbaka till ett liv i balans med vårt BalanceTest – ett vetenskapligt baserat självadministrerat blodprov som mäter omega-6:3-balansen i din kropp. Torrblodstestet analyseras anonymt av vår oberoende laboratoriepartner. Du tar testet innan du börjar använda BalanceOil+-produkterna och sen ytterligare en gång 120 dagar senare för att mäta dina framsteg. Den detaljerade mätningen av din fettsyraprofil kommer att fungera som referenspunkt för en riktad personanpassad näringsplan som kartlägger dina unika behov enligt din kropps omega-6:3-förhållande.

• Torrblodstest
• Mäter 11 fettsyror i ditt blod
• Ger ett resultat för din omega-6:3-balans

Steg 1: Balans

Uppnå en hälsosam omega-6:3-balans och skydda kroppens celler från att rosta (oxidera). Zinzinos BalanceOil+ gör detta genom sin exklusiva blandning av oljor som framställs av den bästa vildfångade fiskoljan och tidigt skördad extra jungfruolivolja. Rik på omega-3 (EPA + DHA), polyfenoler från oliver och vitamin D3. BalanceOil+ finns tillgänglig i fyra olika naturliga smaker, som kapslar, som en vattenlöslig formula och som vegansk formula.

  • Skyddande polyfenoler
  • Bidrar till normal funktion för hjärta, hjärna och immunförsvar
  • Bidrar till en normal omega-6:3-balans

Steg 2: Återställa

Att ta hand om kroppens ”goda” bakterier kan ha en djupgående effekt på din hälsa. ZinoBiotic+ är en komplex blandning av åtta naturliga kostfibrer och är särskild gjord för att omsättas i tjocktarmen efter en viss tid, vilket bidrar till en frisk tarmflora.• Kostfiberblandning

  • Stödjer en bättre tarmhälsa
  • Minskar blodsockertopparna efter måltider

Steg 3: Support

Xtend+ är ett avancerat immun- och näringstillskott som perfekt kompletterar BalanceOil+ och ZinoBiotic+. Det är skapat för att stödja vårt naturliga immunsys- tem och innehåller 23 livsnödvändiga vitaminer och mineraler, mikro- och fytonäringsämnen samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner som utvunnits ur bagerijäst.

  • Bidrar till ett normalt immunförsvar
  • Njut av mer energi
  • Förbättra funktionen i din benstommeoch i dina leder

Zinzino

Zinzinos verksamhet bygger på en djupt rotad önskan om att inspirera till förändring i livet – inspire change in life – och bidra till en värld som är i balans. Zinzino, från Skandinavien, är ett globalt börsnoterat aktiebolag inom näringstillskottsbranschen som verkar inom den nya vetenskapen farmakonutrition. Företaget grundades 2005 och är pionjärer inom testbaserad personanpassad näring med en ambition att bli världsledande inom förebyggande hälsa, med förstklassiga vetenskapligt bevisade kosttillskott, hudvård och livsstilsprodukter.

Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller telefon 0708-519161.


Se videon om Zinzino Health Protocol 👇

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.