Publicerad den 1 kommentar

Kostnadsfria webinar

Delad kunskap för ett Friskare Sverige ❤️

”Vill du vara en del av förändringen och bidra till ett friskare Sverige? Anslut dig till mina kostnadsfria webinar via Zoom och bli en del av en inspirerande gemenskap som strävar efter att sprida kunskap och information för att främja hälsa och välbefinnande. Ta chansen att engagera dig i diskussioner som formar en sundare framtid och få med dig värdefulla verktyg för att förbättra din egen hälsa och hjälpa andra att göra detsamma. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad!”

Digitala hälsoträffar 2023/2024

Jag vill rädda världen. Ja, i alla fall vill jag känna att jag gör vad jag kan för att inspirera, ge kunskap och informera om sådant jag lär mig om hälsa. Detta för att vi blir sjukare och sjukare, trycket på vården ökar och vi mår allt sämre.

Nu har jag en idé om att starta små anspråkslösa möten/föreläsningar där vi kan diskutera vad vi tillsammans kan göra för ett friskare Sverige. För visst finns det en hel del att förändra. För min del har förändringsarbetet kommit att handla om att vi måste bli bättre på att ta hand om vår egen hälsa och inte bara lita på sjukvårdens symtombehandling när vi blir sjuka. Ofta är det lika med ett läkemedel. Jag har själv tackat nej till blodtryckssänkande läkemedel i 10 år och till statiner mot högt kolesterol i 2 år.

Under 2023/2024 kommer jag att bjuda in dig till ”hälsoträffar”/föreläsningar där vi kan samlas och diskutera vad vi tillsammans kan göra för ett friskare Sverige. Tiden för träffarna kommer att vara första måndagen i månaden kl. 18.30-19.30.

Träffarna kommer att äga rum på Zoom: https://us06web.zoom.us/j/89649339505 (samma länk för varje träff).

ÄMNEN:

Mån den 6 november: INFLAMMATION & omega 3
Mån den 4 december: INSULINRESISTENS, diabetes
Mån den 8 januari: TARMEN
Mån den 5 februari: NÄRINGSBRIST
Mån den 4 mars: OMEGA 3
Mån den 1 april:
Mån den 6 maj:
Mån den 3 juni:

Tid kl. 18.30-19.30. 

Ingen föranmälan krävs!

UPPLÄGGET

Jag kommer att inleda varje träff med en ”föreläsning” kring dagens tema. Efter kommer ordet att vara fritt. Jag kommer att agera ”boss” och vid behov dela ordet under mötena som kommer att vara i max 60 min. Det är helt okej att vara med och lyssna, utan att delta i samtalet, men jag ber alla ha på sin kamera.

Dessa digitala hälsoträffar kommer att vara första måndagen i varje månad under 2023 och fram till juni 2024. 

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig. Du når mig på 0708-519161 eller via mail bennyottosson@me.com.

1 svar på “Kostnadsfria webinar

  1. Jättespännande Benny! Syns på måndag! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.