Publicerad den Lämna en kommentar

MIN BOOSTANDE FAVORITFRUKOST

Sedan flera år tillbaka dricker min fru och jag bara kaffe till frukost. Hon vanligt kaffe medan jag kör en BulletProof Coffee.

Att fasta och kalorirestriktion är positivt för hälsan har väl knappast undgått dig om du är lite hälsointresserad. Eftersom jag hoppar över frukosten och äter middag vid 17-tiden, så blir min fasta varje dygn ca 19 timmar. Som äldre (!) ska man nog inte fasta så mycket längre eftersom det kan påverka muskelmassan negativt. Om jag får i mig för lite mat? Nej det tror jag inte. Min vikt är stabil och jag försöker att bara äta näringstät riktig mat när jag äter. Jag försöker undvika tomma kalorier, processade halvfabrikat, ohälsosamma fröoljor mm. Fisk, kött och grönsaker är det som gäller.
🍖🥦🐟
Okej, vad är då BulletProof Coffee? Jo, Bulletproof Coffee tycker jag är den optimala drycken för mental prestation, energi och välmående som håller i sig. Inspirationen kom från Tibet där man under lång tid druckit te blandat med jak-smör. Jag testade det faktiskt i Nepal 2007. I Bulletproof Coffee kör jag nymalda bönor (bara lukten är underbar), nybryggt kaffe, MCT-olja (de finaste fettsyrorna ur kokosolja) och en matsked smör i en mixer. Resultatet både smakar och ser ut som en krämig latte. Sedan toppar jag med kanel. Blandningen ger en långsam frisättning av koffeinet och jag står mig lätt till lu länge och kan prestera på topp utan att störas av ”cravings” eller dippar.
😫
Nu kan du köpa kaffe + MCT-olja som ett paket. Registrerar du dig först som min VIP-kund så har du alltid 10% rabatt på Upgrits hela sortiment. Du kan köpa kaffet som malet eller som bönor. Och BrainOctaneOil som du ser på bilden är alltså MCT-olja.


HÄLSOSAMMA JULKLAPPAR

» Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet” Nedsatt pris!
» Test av omega 3 och 6 (lugnande kosttillskott på köpet) Nedsatt pris!
» Omega3-olja av hög kvalitet med D-vitamin och polyfenoler 
» Paket med 2 tester och omega 3-olja för 8 månader (min bok ingår)
» Protect – kosttillskott med både C- och D-vitamin
» Min nya e-bok ”Fysiskt & mentalt STARK” 



FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.