Publicerad den 2 kommentarer

Testa och justera din nivå av omega 6 & 3

Igår hade jag en kväll om omega 6 & 3 här i Tanumshede. Intresset var stort och ca 40 personer kom och lyssnade. Många av dessa valde efter föreläsningen att testa sin nivå av omega 6 & 3, samt boka sitt startpaket av BalanceOil. Endast 5% av oss har en nivå kring den WHO rekommenderar, 4:1. Med BalanceOil kommer 95% ner mot denna nivå efter bara 120 dagar. Fantastiskt om du frågar mig. För jag vet också hur viktigt detta är. För alla. Barn och ungdomar har de lägsta nivåerna av oss alla. Barn med ADHD och människor med alzheimer har ofta stor obalans.

BalanceOil ger de nivåer av omega 3 som krävs för att nå maximal hälsa. Dessutom innehåller den alla viktiga polyfenoler och vitamin D3, som fyller flera olika funktioner i kroppen och hjälper till att hålla benstomme, immunsystem och nervsystem friska. Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till normal hjärnfunktion och normal hjärtfunktion. Dessutom bidrar vitamin D3 till en normal immunsystem.

» På denna sida kan du läsa mer (skicka den gärna vidare till andra du tror kan vara intresserade)
» Här är ett dokument om omega 6 & 3
» Här är en Facebook-sida jag skapat för dig som är intresserad av omega 6 & 3

INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA

Nu är den här! Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” Du får 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi. Jag tar också upp cancer och Sven Eriks historia i min bok.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

2 svar på “Testa och justera din nivå av omega 6 & 3

  1. Vad kostar det. Hittar inte någonstans om kostnad?

    1. Vad kul att du vill testa och justera din omega 3-nivå. Ja mailar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.