Publicerad den Lämna en kommentar

Öka din energi

Har du sett ”Den stora Hälsoresan” på Kanal5? Ett gäng kändisar ska skapa superkroppen. Det är inte det mest spännande. Det mest spännande enligt mig, är att de använder ketogen kost, fasta, dagliga promenader och styrketräning. Mycket av det min nya onlinekurs MOTSTÅNDSKRAFT 2.0 handlar om. I avsnitt 2 kommer arga snickaren Anders in i ketos. Och han är helt lyrisk. Han har massor av energi, han är fokuserad och han är inte hungrig. Trots att han fastar och trots att han innan kursen sa att om han inte får frukost kan han inte fungera. Det var hans största skräck. Och precis så funkar det. Jag vet, eftersom jag själv dragit ner på kolhydraterna de 10 sista åren. Du får i kursen lära dig allt om så kallad metabol flexibilitet och hur du lär din kropp använda ketoner som bränsle växelvis med kolhydrater. Och du, din hjärna älskar ketoner som bränsle. Faktum är att det är ett superbränsle.

I min nya onlinekurs MOTSTÅNDSKRAFT 2.0 hittar du allt du behöver veta för att bli metabolt flexibel. Du får konkreta tips, men också en förklaring till varför det fungerar. Till sist får du hjälp att skapa nya vanor och göra dem livslånga.

Ja vet 🙂
https://shop.feelgoodhavefun.nu/onlinekurs-motstandskraft-2-0
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.