Publicerad den Lämna en kommentar

Minska risken att bli sjuk

Är det bara otur som gör att vissa blir sjuka? Det finns en viss slump inblandat och till en liten del gener. Men mest handlar det om livsstil. Bara för att ta ett exempel. I boken Inflammation säger läkaren Ralf Sundberg och biohacker Martina Johansson att 85% av cancerfallen beror på livsstil. Lite beroende på cancertyp. Vill jag då ge alla oss med cancer dåligt samvete? Nej. Tvärtom, jag vill visa att lika mycket som livsstilen kan vara en av orsakerna till cancer, kan det bidra till att reversera cancer. Och det gäller de flesta sjukdomar. Ny forskning idag visar att det är möjligt att påverka en lång rad sjukdomar med förändrad livsstil som till exempel, alzheimer, ms, diabetes, adhd, högt blodtryck, hjärt/kärlsjukdom, mm. Men det bästa är såklart om du har en livsstil som håller dig frisk.

I min nya onlinekurs MOTSTÅNDSKRAFT 2.0 hittar du många ganska enkla åtgärder för att minska risken för sjukdom. Du får konkreta tips, men också en förklaring till varför de fungerar. Till sist får du hjälp att skapa dessa nya vanor och göra dem livslånga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.