Publicerad den Lämna en kommentar

Minska risken för biverkningar av covid19-vaccinet

Jag fick ett meddelande igår från en kvinna vars man tagit första dosen av covid19-vaccinet, men ångrat sig. Nu undrade hon om det fanns något sätt att minska risken för eventuella biverkningar. Och av en slump hade min vän Sven Erik Nordin, som driver www.svaradoktorn.se ett inlägg om just det. Informationen är hämtad från Dr Joseph Mercolas sida.

Dr Joseph Mercola har utifrån vetenskap och empirisk erfarenhet sammanställt några punkter för vad man som vaccinerad kan göra för att så långt möjligt förebygga allvarliga biverkningar av injektionerna.

Hans förslag följer här:

1. Försäkra dig om att halten av vitamin D3 i ditt blod är tillräckligt hög (test hittar du här). För de flesta vuxna behövs tillskott av omkring 8000 IE per dag (D3-vitamin hittar du här). Önskvärda nivåer i blodet är 60 – 80 ng/ml (100 – 150 nmol/liter). 

2. Avlägsna alla fröoljor ur din diet, vilket betyder att ta bort nästan all processad mat (industriellt behandlad) och nästan all ”restaurangmat” – om du inte kan få kocken att endast använda smör som matfett. Undvik alla såser och salladsdressingar på restauranger, eftersom de oftast är fyllda med fröoljor (inflammatoriskt omega 6).

3. Överväg att ta omkring 500 mg/dag av NAC (NAC hittar du här), eftersom det bidrar till att förhindra blodproppar och hjälper kroppen att skapa den mycket viktiga antioxidanten ”glutation” (kroppens starkaste antioxidant).

4. Ta proteolytiska enzymer (matsmältningsenzymer), som ”smälter” det fibrin, som är inblandat i blodets koagulation och kan leda till blodproppar, stroke och blockeringar i lungornas artärer. Det senare förhindrar livsviktig syresättning av lungvävnad.

Enzymerna skall tas två eller tre gånger dagligen, men skall tas ”på fastande mage” – antingen en timme före eller två timmar efter måltid. Annars ”smälter” enzymerna födan, och inte fibrinet i blodpropparna.

Uppdatering 230124: På ett seminarie i Stockholm den 21-22 januari 2023 berättade en av föreläsarna, franskan Alexandra Henrion-Caude, genetiker, molekylärbiolog och forskningsdirektör vid INSERM (French National Institute of Health), att just NAC tillsammans med glycin kan motverka många av de saker som vaccinerna kan påverka negativt. Hon hänvisade till denna studie. Den handlar inte direkt om vaccinskador, men om många av de konsekvenser vaccinerna kan ge. Så komplettera gärna med glycin. Det är billigt och du hittar det här.

 INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare
» Boka mig som mindfulnessinstruktör
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.