Publicerad den Lämna en kommentar

#34 – Bastu och kallbad är dundermedicin utan biverkningar (Kallbadsveckan i Helsingborg)

Nyss hemkommen från Kallbadsveckan i Helsingborg kommer här ett specialavsnitt om bastubad, kallbad och lite till… Jag har träffat och intervjuat fyra intressanta personer inom detta område. Alla med olika kunskap och erfarenheter.

Först får du träffa professor Hans Hägglund. Han är något så spännande som bastudoktor i Svenska Bastuakademien. Och han vet allt om hälsofördelarna med bastubad och forskning kring det. När han inte bastar är han professor vid Uppsala universitet och tillträdande nationell samordnare för cancer vid Sveriges Kommuner och Landsting.

» Svenska Bastuakademien

Därefter möter du Linda Ahlgren och Linda Vagnelind som skrivit den underbart fina och vackra boken ”Kalla bad”. Stilig layout och vackra bilder av Linda Vagnelind. De berättar om sin kärlek till kallbad och sin variant av det. Även de kommer in på hälsofördelar. Men de ger också tips till nybörjare och berättar om sitt häftigaste kallbadsminne. Tillsammans kallar de sig Icewomen.

» Icewomen på sociala medier: FacebookInstagram och Hemsida 

Till sist ringer jag upp Linda Myrberg. Hon är SPA-konsult, holistisk hälsoexpert, dansare, föreläsare, mm. Hon breddar perspektivet lite och ger sina 6-7 bästa livsråd. Oerhört bra lista om du frågar mig 🙂 Lite som instruktion till livet… Det sista tar hon också upp flera positiva effekter som bastu och kallbad har på våra kroppar. Hon går också igenom hur länge du bör vara i bastun och i det kalla vattnet för att effekterna ska starta.

» Linda Myrberg på sociala medier: Linda MyrbergFacebook och Instagram
» NORDIC SUPERFOOD by Myrberg Här har Linda varit snäll och gett dig som lyssnare 15% RABATT med koden FEELGOOD19.

Mycket nöje!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tankar.jpg

BOKA MIG SOM FÖRELÄSARE

Är det möjligt att med enkla medel bli piggare, friskare, gladare, få bättre sömn och minska risken för sjukdom? En timmas föreläsningsshow med en blandning av fakta och humor. Jag presenterar på ett lättsamt sätt vad dagens forskning säger och ger dig kunskap och inspiration om hur du kan förbättra din hälsa och samtidigt njuta av livet. Du får konkreta råd om hur du ökar möjligheten till ett längre OCH friskare liv.
» TILL FÖRELÄSNINGAR

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.