BLI HÄLSOENTREPRENÖR! HÄNG MED MIG OCH BEKÄMPA OHÄLSAN.

Ohälsan ökar och jag tycker att samhället gör förvånansvärt lite. Skulle vi människor ändra vår livsstil så tror många läkare och forskare att 70% av vår ohälsa (och därmed sjukvård) skulle minska. Jag drivs av att hjälpa människor må bättre. Jag får fler och fler coachingkunder och fler och fler som börjar med omega 3-oljan för att komma i den viktiga balansen med omega 6 och 3. Helt enkelt fler som vill påverka sin hälsa i positiv riktning. Och nu hoppas jag att du vill vara med och hjälpa till.

Om du vill hänga på i mitt hälsoarbete med att göra ditt och andras liv bättre, friskare och mer energifyllt, då ska du absolut haka på. Du har också möjlighet att tjäna pengar. Till och med mycket pengar beroende på din insats.

Jag erbjuder två sätt att gå med i mitt Hälsoteam.

Antingen väljer du att jobba med Zinzino vars huvudprodukt är konceptet med att få människor i Omega 6/3-balans genom tester och en omega 3-olja av hög kvalitet. Läs mer »

Eller så jobbar du med supernäringstillskottet FLAVON. En mångfaldigt prisbelönt produkt från ett litet ungerskt familjeföretag. Oerhört högt näringsinnehåll (motsvarande 1,5 kg frukt & grönt) samt oerhört hög biotillgänglighet (80% mot många andra tillskott som ligger på ca 20%). Biotillgänglighet är hur effektivt kroppen kroppen tar upp näringen. FLAVONs återbäringssystem är superenkelt. Du köper en låda och får då en länk som du sprider vidare. När andra köper via den länken får du bra återbäring. Se videon nedan.

LÄS MER:

» ZINZINO omega 3
https://shop.feelgoodhavefun.nu/omega3/

» FLAVONS supernäringstillskott
https://shop.feelgoodhavefun.nu/naringstillskott/

» FLAVONs återbäringssystem
https://shop.feelgoodhavefun.nu/medlem/

Jag tycker kombinationen mellan dessa två produkter är smartare än jag från början förstod. När människor når balans på omega 6 och 3, ökar cellmembranens genomsläpplighet för näring. Att efter det fylla på med FLAVONS supernäringstillskott kan göra underverk. Jag tar själv båda produkterna varje dag. Jag fick mitt test två nyligen och ligger nu på fantastiska 3.8:1 (bättre än WHOs mål på 4:1). Då ska man veta att snittet i Europa är 15:1 och USA 28:1.

Gå med i dag! Så jobbar vi som galna tillsammans för att BEKÄMPA OHÄLSAN!

Hör av dig om du har frågor eller vill haka på.

Mail benny@feelgoodhavefun.nu
Tel 0708-519161

Med vänlig hälsning, Benny