HÄLSOTEAMET – FÖR ETT FRISKARE SVERIGE

Vad kul! Du är intresserad av att bidra till ett friskare Sverige.

Är du en av de jag söker till mitt Hälsoteam? Min idé är att skapa ett nätverk av hälsointresserade personer som ska göra SVERIGE FRISKARE. Det vill säga sprida kunskap och inspiration om FOLKHÄLSA PÅ RIKTIGT. Du vill vara med i mitt Hälsoteam för att få inspiration, kunskap och gemenskap med likasinnade. Du vill också ge detsamma till de andra i teamet. Du kommer att få tillgång till texter och material att använda när du sprider hälsobudskapet ut i Sverige.

Målet är glasklart: ett friskare Sverige.

Ohälsan ökar och jag tycker att samhället gör förvånansvärt lite. Vi blir sjukare och sjukare, samtidigt som vi äter mer och mer läkemedel. Detta håller såklart inte i längden. Sjukvården går på knäna och kostnaderna ökar. Folkhälsa uppnås inte genom läkemedel och märkliga kostråd från våra myndigheter. Folkhälsa uppnås genom att du, jag och vi alla, sköter om den enda kroppen vi fått. Skulle vi människor ändra vår livsstil, så tror många läkare och forskare att 70% av vår ohälsa (och därmed sjukvårdskostnader) skulle försvinna. Jag brinner för att hjälpa människor må bättre. Jag hoppas du gör det också. Om du vill bidra till att stärka folkhälsan i Sverige, göra Sverige friskare och mer energifyllt, då ska du absolut haka och ansöka om medlemsskap i mitt Hälsoteam.

Mitt mål är att vi ska ha kul, få gemenskap, tipsa varann och sprida inspiration och kunskap. Tanken är också att vi ska stötta och hjälpa varann. Vi kommer att träffas digitalt eller analogt och diskutera strategier och lära av varann, kanske dela med oss av goda exempel, för inspiration och kunskap. För att göra världen till en lite bättre plats! Kanske kan vi anordna seminarier, fysiskt eller digitalt.

Detta kan du förvänta dig som medlem i Hälsoteamet:

• En inspirerande Facebook-grupp
• Mailgrupp
• E-böcker & informationsdokument
• Möjlighet att delta i Zoom-möten

Gå med i dag! Så jobbar vi som galna tillsammans för att GÖRA SVERIGE FRISKARE! På riktigt!

Fyll i nedanstående lilla formulär, så jag får en liten bild av vem du är. Har du frågor kan du kontakta mig på benny@bennyottosson.com eller 0708-519161.


MEDLEMMAR I MITT HÄLSOTEAM

  1. Ute Krüger, f.d. överläkare på Kalmars lasarett. Ute har jobbat som forskare och överläkare på regionsjukhuset i Kalmar, och har arbetat inom patologi i 25 år och 19 år med bröstcancerdiagnostik.
  2. Eva Bergström, utbildad yogalärare, mindfulness- och andningsinstruktör, Reikimaster, kostrådgivare och mycket intresserad av energimedicin. Evan utbildar sig just nu till fasciaterapeut.
  3. Kristina Bodin, jobbar som frisör men är också utbildad zonterapeut, fascia-specialist och lymfmassör.
  4. Lotta Valdmaa, Integrative Nutrition Health coach.
  5. Marie Bernbro, stort hälsointressse.
  6. Marit Nordin, utbildad kost- & hälsocoach, samt avspänning- & stresspedagog.
  7. Michaela Wiklund, diplomerad hälsa- och livsstilsterapeut och lymfmassör.
  8. Annelie Ek, funktionsmedicinsk terapeut.