Publicerad den Lämna en kommentar

Uppsnappat 8 januari 2021

Jag kommer här på bloggen att börja lägga ut saker jag uppmärksammar från bloggar jag följer. Saker du troligen inte kommer att höra via de stora medierna. Och saker som riskerar att försvinna från sociala medier. Därför väljer jag att inte lägga detta direkt ut på Facebook.

STOR HÄLSOSAJT TERRORISTSTÄMPLAD

Mercola.com, en av världens största hälsosajter, har stämplats som ett nationellt säkerhetshot av brittiska och amerikanska underrättelsetjänster som samarbetar för att eliminera ”anti-vaccinpropaganda” från offentlig diskussion med hjälp av sofistikerade verktyg för cybervarning.

Imran Ahmed, verkställande direktör för Center for Countering Digital Hate (CCDH), har gjort uttalanden som antyder att människor som ifrågasätter säkerheten och nödvändigheten av ett COVID-19-vaccin kan vara benägna för våldsam extremism.

I ett Twitter-inlägg den 22 december 2020, säger CCDH att ”Anti-vaxxers har mötts i hemlighet för att planera hur man stoppar COVID-vaccinet.” Enligt The Washington Post som citerar CCDH-rapporten har det ”läckt ut” från detta förmodligen ”hemliga” möte.

Inspelningen läcktes emellertid inte ut, eftersom den kom från presentationer som hölls vid den femte internationella offentliga konferensen om vaccination, som hölls online den 16-18 oktober 2020, och som inte på något sätt var ”privat” eller hölls i hemlighet. Det var öppet för allmänheten precis som de tidigare fyra konferenser om vaccination som NVIC har sponsrat med början 1997.

Censur är ett anathema för ett demokratiskt styrt, fritt och öppet samhälle. Även om det finns risker med att sprida felaktig information är riskerna med censur för allvarliga för att vara motiverade.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/01/08/ccdh-dr-mercola-censorship.aspx

SNART ÄR DE HÄR – VACCINPASSEN

Vaccinpass finns redan och förväntas bli ”allmänt tillgängliga” under första halvåret 2021. Jag har en känsla av att ju räddare vi blir, desto märkliga saker kommer vi gå med på. Så har det fungerat genom historien. Vaccinpassen kommer eventuellt att inskränka på rörelsefriheten för de som väljer att inte vaccinera sig. Tankarna går gärna mot ”sociala poäng” som används i Kina för att ge mer rörelsefrihet till de som ”sköter sig”.

Passet kommer att vara en mobilapp som spårar dina COVID-19-testresultat och vaccinationsstatus.

Commons-projektet och World Economic Forum skapade Common Trust Network, som utvecklade appen CommonPass som är avsedd att fungera som ett hälsopass inom en snar framtid.

Appen tillåter användare att ladda upp medicinska data som ett COVID-19-testresultat eller bevis på vaccination, som sedan genererar en QR-kod som du kommer att visa för myndigheter för att resa eller delta i vissa evenemang.

Att hälsopass ska bli det nya normala har varit en del av planen hela tiden för Commons Project, som började utveckla programvara som spårar medicinska data långt innan COVID-19-pandemin.

I partnerskap med World Economic Forum, representerar CommonPass starten av masspårning, för att rädda oss från smittsamma sjukdomar. Det är en del av Den stora återställningen och Den fjärde industriella revolutionen.

https://childrenshealthdefense.org/defender/global-vaccine-passports-scary-whats-next-2/

LIVSFARLIGT VACCIN?

Ska vi tro på experter som är knutna till vaccindustrin och har sitt levebröd från den verksamheten eller ska vi tro på de som riskerar sina jobb, sin frihet och sin ekonomi?

Dolores Cahill, professor vid University College Dublin och erkänd internationell expert inom detta område, förutspår dödsfall över hela världen som en direkt följd av att man tar COVID-19-vaccinerna.

I sin senaste videointervju gör den inflytelserika professorn, Cahill, denna dystra förutsägelse baserat på vad som redan är känt om vaccinerna, deras snabba utveckling och den helt nya metoden med mRNA istället för konventionella antikroppar.

Som med nästan alla ledande experter som talar emot den officiella pandemiinforamtionen har professor Cahill utsatts för professionell och personlig vedergällning. Professor Cahill tvingades att avgå sin position som vice ordförande för den vetenskapliga kommittén för Innovativa läkemedelsinitiativet (IMI), ett partnerskap mellan Europeiska kommissionen och läkemedelsindustrin för att främja nya läkemedel.

https://principia-scientific.com/professor-dolores-cahill-people-will-start-dying-after-covid-vaccine

Redan har två märkliga dödsfall blivit officiella.

  1. En 56-årig läkare i Florida (https://eu.usatoday.com/story/news/health/2021/01/06/death-florida-doctor-following-pfizer-covid-19-vaccine-under-investigation-gregory-michael/6574414002/)
  2. En 41-årig kvinna som jobbade på Portuguese Institute of Oncology in Porto (http://Portuguese Institute of Oncology in Porto)


INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.