Publicerad den Lämna en kommentar

Jag hoppas SVT kommer granska även den ”andra sidan”

Det är såklart bra att SVT granskar information som eventuellt inte stämmer och som förs ut till allmänheten. Men Dokument Inifråns ”Vaccinkrigarna” känns mer som vaccinpropaganda. Jag håller såklart inte med Linda i allt hon säger. Men jag tycker man ska få vara kritisk. Vaccin är trots allt läkemedel. Och det är faktiskt den tredje största dödsorsaken. Hur kan då vaccin framställas som ofarligt?

Dessutom är SVTs metoder, enligt mig, sorglig journalistik. Nu bör de ju på samma sätt utreda företagen. De som har enorma ekonomiska muskler. De som står för korruption, lobbyverksamhet och förfalskad forskning. Som bland andra Peter C. Götzsche skriver om i boken ”Dødelig medisin og organisert kriminalitet” (på danska).

Detta läste jag häromdagen. Och oavsett om just detta dödsfall är naturligt eller inte. Så borde väl SVT också granska sånt här. Eller…


Polisen inleder en utredning om vaccinsäkerhetsadvokat Brandy Vaughns död. Brandy Vaughn, en Merck-whistleblower (hon började sin karriär som en topp Merck-chef) som grundade Learn The Risk för att bekämpa vågen av obligatoriska vaccinationslagar som initierats av läkemedelsindustrin. Brandy dog ​​plötsligt den 7 december.

En talesman för poliskontoret sa i ett uttalande att utredare inte kommer att avgöra orsaken till Vaughns död förrän slutförandet av en väntande toxikologisk screening, en process som normalt tar 4 – 6 veckor.

Brandys död rapporterades ursprungligen som följden av komplikationer i gallblåsan. Men många av hennes vänner och medaktivister i vaccinsäkerhetsrörelsen misstänker annat. Dessa misstankar har fått dragkraft på grund av en våg av mystiska dödsfall – många av dem våldsamma – bland alternativa och integrerande läkare de senaste åren. Som svar på den här trenden gjorde Brandy ett Facebook-inlägg nästan exakt ett år före sin död där hon sa: ”Om något skulle hända mig har jag ordnat en nära grupp av mina vänner… att anställa ett team av privata utredare att ta reda på alla detaljer … ”

Här är vad Brandys Facebook-inlägg sa den 1 december 2019:

Det inlägg jag önskar att jag inte behövde skriva …

Men med tanke på vissa plötsliga tragedier under de senaste åren känner jag att det är absolut nödvändigt att lägga upp dessa tio fakta…

 • ”Jag har ALDRIG tänkt på att ta mitt eget liv, inte en gång, någonsin.
 • Jag har ett enormt uppdrag i det här livet. Även när det är väldigt svårt och läskigt skulle jag ALDRIG ta mitt eget liv. Punkt.
 • Bastien (sonen) betyder allt för mig och jag skulle ALDRIG lämna honom. Jag har ensam vårdnad och han behöver mig lika mycket som jag behöver honom. Jag skulle ALDRIG tänka att lämna honom en sekund.
 • Jag har ALDRIG gått på ett antidepressivt läkemedel eller diagnostiserats som deprimerad – tro det inte om du hör något sådant.
 • Jag har ALDRIG tagit ett läkemedel dagligen. Och jag har inte tagit några läkemedel på tio år (och för tio år sedan var det ett piller, en dag). Ingenting över disk, inget på recept. Med andra ord, jag går inte på något som kan döda mig oväntat eller plötsligt. Jag har aldrig heller använt illegala droger. Inte ens en gång.
 • Det finns inget sätt någon kan komma in i mitt hus, inga rånare, inga arga ex (som jag inte har btw), inga fanatiska människor – mitt hus är som Fort Knox … om det inte var något superproffs. Det skulle inte vara möjligt för någon utan mycket speciell utrustning och taktik (dvs fjärrstyrning av mitt säkerhetssystem på hög nivå, vilket de tyvärr har gjort tidigare). Mitt hem är mycket säker på alla sätt. Så även om strömmen går kan de flesta fortfarande inte komma in.
 • Om någonting skulle hända mig är det beordrat och du vet exakt vem och varför – med tanke på mitt arbete och uppdrag i det här livet. Jag är INTE olycksbenägen. Och jag fick den högsta hälsoklassificeringen som möjligt när jag gick igenom ett batteri med medicinska tester för några år sedan för min livförsäkring.
 • Om något skulle hända mig har jag ordnat så att en nära grupp av mina vänner startar en GoFundMe för att anställa ett team av privata utredare för att ta reda på alla detaljer (jag har skickat informationen till dem). Och pengar för att ett PR-företag ska göra det till nationell nyhet. Det skulle skickas ett pressmeddelande till varje journalist i detta land (och mer). Det skulle inte svepas under mattan, och det skulle vara deras värsta mardröm.
 • Det har varit många med liknanande uppdrag som har dödats och det är dags att detta skitsnack slutar. Mörket kan inte vinna.
 • Jag kommer ALDRIG sluta tala för dem som inte längre kan. Även från andra sidan, där jag föreställer mig att jag skulle vara långt mer kraftfull.
 • Jag har ett team av änglar som omger mig varje steg på denna resa, men böner om skydd och kärlek uppskattas ALLTID.”

Brandy hade följt berättelserna om ett antal naturläkare och aktivister som, precis som hon själv, var frispråkiga kritiker av Big Pharma, och som hade dött plötsligt och i vissa fall på ett mystiskt sätt.

Brandy, grundade Learn The Risk som svar på en av landets första obligatoriska vaccinationer – SB277 i Kalifornien.

Efter att ha lämnat läkemedelsindustrin tillbringade Brandy åtta år i Europa där hon såg hur sjukvården hanteras i länder som är mindre korrupta av läkemedelsparadigmet. Hon födde sin son Bastien medan hon var utomlands.

Brandy tillbringade sedan flera år med att undersöka vacciningredienser och riskerna med att vaccinera kontra att inte vaccinera. Brandy valde att uppfostra sin son utan kemisk inblandning, som i sina ord, ”Du är skyldigt ditt barn att göra din egen forskning och inte bara tro på allt du får veta, speciellt när det bara är en sida av historien – den som prioriterar vinst framför ditt barns hälsa.”

Brandy reste världen runt för att utbilda människor vid många evenemang, möten och symposier. Hon var verkligen ett inspirerande lysande ljus. Hennes många hängivna anhängare beundrade hennes passion, styrka, ärlighet och särskilt hennes fantastiska kunskap och oräddhet att diskutera någon, var som helst, när som helst.

En sann krigare, stor mor och revolutionär, Brandy efterlämnar sin 9-åriga son, Bastien, hennes livs kärlek. Bastien kommer snart att bo med sina farföräldrar och far i Frankrike.

Children’s Health Defense kommer att följa utredningen av Brandys död och tillhandahålla uppdateringar när de är tillgängliga.

Text: Children’s Health Defense / Robert F. Kennedy Jr.


Hälsosamma julklappar (till dig eller någon du bryr dig om)


» Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet” Nedsatt pris!
» Test av omega 3 och 6 (lugnande kosttillskott på köpet) Nedsatt pris!
» Omega3-olja av hög kvalitet med D-vitamin och polyfenoler 
» Paket med 2 tester och omega 3-olja för 8 månader (min bok ingår)
» Protect – kosttillskott med både C- och D-vitamin
» Min nya e-bok ”Fysiskt & mentalt STARK” 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.