Publicerad den Lämna en kommentar

Vaccin 100% säkert och effektivt…

Jag är inte emot allt vaccin. På samma sätt som jag inte är emot alla läkemedel. Men jag har svårt för den fullkomligt okritiska inställning som råder. Och som understöds av alla stora medier. Varför får inte båda sidor komma fram? Och varför gräver inte t ex SVT också på ”andra sidan”. Där makten, pengarna, korruptionen, forskningsfusket, lobbyverksamheten, mm finns…

”Under mars och april i år, medan större delen av världen genomförde mer eller mindre strikta lockdowns, sjönk antalet för tidiga födda barn med 90% i Danmark och 73% på Irland och nästan halverades i Kanada. Ovanliga minskningar har också rapporterats i andra länder, inklusive Australien, Nederländerna och USA.

Det är fortfarande okänt varför antalet tidiga för tidigt födda har sjunkit så dramatiskt. Läkare spekulerar i att det kan bero på att gravida kvinnor har haft mer vila och mindre arbetsstress, större familjestöd, mer sömn, färre infektioner och minskad luftföroreningar.

En faktor som inte har behandlats öppet är minskningen av vaccinationer. Hälsotjänster har uttryckt oro över sjunkande vaccinationsfrekvenser för spädbarn under pandemin, så mödrarnas vaccinationsnivåer kan också ha sjunkit.

Dödsfallet bland barn i USA har också mystiskt sjunkit under coronatiden, från i genomsnitt 700 per vecka till färre än 500 per vecka under april och maj. Merparten av denna förändring beror på en nedgång i spädbarnsdödlighet.

Läkare och forskare spekulerar kring att minskade vaccinationsnivåer under pandemin kan ha spelat en roll genom att minska antalet spädbarn som dör av Plötslig spädbarnsdöd.

/Dr Mercola

Originalartikel

På Sven Erik Nordins hemsida www.svaradoktorn.se hittar jag också detta, som jag har för mig att jag stött på fler gånger:

”Något som är minst sagt intressant i dessa sammanhang är det som inträffade i Japan, där 37 spädbarn under åren 1970 – 1974 avled efter DPT-vaccination (mot difteri, stelkramp och kikhosta). Ett stort antal läkare som upprördes av detta bojkottade vaccinet, och denna bojkott spred sig sedan över hela Japan. Den japanska regeringen påbjöd sedan att minimiåldern för vaccination skulle vara 2 år. Tidigare hade man följt den amerikanska modellen – med vaccinationer vid 2, 4, 6 och 12 månaders ålder. Efter den här förändringen – inga vaccinationer före 2 års ålder – har plötslig spädbarnsdöd närmast försvunnit i Japan. Under de följande åren blev Japan känt som landet med den absolut lägsta andelen spädbarnsdödlighet.

USA har däremot en av världens högsta förekomst av spädbarnsdödlighet – och den högsta vaccinationsgraden! Kanske inte så långsökt att se ett samband?”


Hälsosamma julklappar (till dig eller någon du bryr dig om)


» Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet” Nedsatt pris!
» Test av omega 3 och 6 (lugnande kosttillskott på köpet) Nedsatt pris!
» Omega3-olja av hög kvalitet med D-vitamin och polyfenoler 
» Paket med 2 tester och omega 3-olja för 8 månader (min bok ingår)
» Protect – kosttillskott med både C- och D-vitamin
» Min nya e-bok ”Fysiskt & mentalt STARK” INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

JULRABATT! Varför inte ge bort boken i julklapp. Julpris 175 kr.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.