Publicerad den Lämna en kommentar

Är masktvång till för att öka rädslan…?

Jag hoppas våra barn inte kommer att mötas av en massa människor med mask på sig varje dag framöver. Att aldrig få se ett leende. Bara ett par ögon… Att få känslan av att de hamnat på en annan planet. Och jag hoppas verkligen de slipper att bära mask själva. Jag tror på de som är väldigt skeptiska till maskbärande eller helt emot det. Bevisen är svaga för att de hjälper. Och det finns många experter som säger att de är negativa för vår hälsa. Och framförallt för vårt immunsystem. Precis det som istället behöver stärkas. Det känns som mycket av de åtgärder som vi använder kommer från Kina…

Som jag skrev i förra inlägget så säger bland annat Dr Margareta Griesz-Brisson att munskyddstvång leder till syrebrist och att man tvingas andas in luft innanför munskyddet som innehåller för mycket koldioxid och för lite syre. Eftersom hjärnan är en av kroppens största konsumenter av syre, (speciellt hos barn vars hjärna är i utveckling) är munskyddstvånget en allvarlig risk för hälsan. Kronisk syrebrist framkallar demenssjukdomar och förlust av nervceller. Framöver kommer vi se en epidemi av demenssjukdomar, menar hon. Enligt Dr Margareta Griesz-Brisson som är neurologspecialist förhindrar eller skyddar dessa munskydd inte från virus som SARS-CoV-2. Barn som tvingas ha munskydd påtvingas syrebrist under flera timmar varje dag. Så är det till exempel i Italien. Minskad tillgång av syre är skadligt, säger hon, eftersom hjärnan behöver syre för att fungera. Och hon har stöd från andra…

Här är några screenshots från filmen Plandemic med Dr Judy Mikovits.

Jag såg ett föredrag med Tom Woods där han visade hur stor effekt munskydden haft i olika länder. Det verkar ju inte vara någon succé direkt.

Han visade också en kurva där han jämförde länder som haft munskyddstvång med länder som inte haft det, Sverige, Norge och Danmark. Vissa av dessa har väl i och för sig börjat införa det i vissa miljöer. Men jag tycker ändå poängen är tydlig.

Och som jag också skrev igår så larmar belgisk sjukvårdspersonal om att munskyddsbärande kan leda till syrebrist. Syrebrist (huvudvärk, illamående, trötthet, förlust av koncentration) uppträder ganska snabbt, en effekt som liknar höjdsjuka. Varje dag ser vi nu patienter klagar över huvudvärk, problem med bihålorna, andningsproblem och hyperventilation på grund av att de bär mask. Dessutom leder den ackumulerade CO2-gasen till en giftig försurning av organismen som påverkar vår immunitet. Vissa experter varnar till och med för en ökad överföring av viruset vid olämplig användning av mask.

Nu såg jag att Kungliga Vetenskapsakademien förordar munskydd. Men i en (enligt experter) mycket välgjord dansk studie så har munskydd inte alls den effektiviteten som det sagts.

Vad tror du?


Hälsosamma julklappar (till dig eller någon du bryr dig om)


» Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet” Nedsatt pris!
» Test av omega 3 och 6 (lugnande kosttillskott på köpet) Nedsatt pris!
» Omega3-olja av hög kvalitet med D-vitamin och polyfenoler 
» Paket med 2 tester och omega 3-olja för 8 månader (min bok ingår)
» Protect – kosttillskott med både C- och D-vitamin
» Min nya e-bok ”Fysiskt & mentalt STARK” INSTRUKTIONSBOK FÖR BÄTTRE HÄLSA OCH ETT STARKARE IMMUNFÖRSVAR

Min bok ”FRISK. LUGN. UTVILAD. STARK. Hela livet.” med 20 enkla tips för bättre hälsa, ett friskare liv och mer energi.

JULRABATT! Varför inte ge bort boken i julklapp. Julpris 175 kr.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mockup-COVER-ORG-20-TIPS-1024x521.png

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.