Publicerad den Lämna en kommentar

Bill Gates & Co förberedde sig för en pandemi i oktober 2019…

Detta inlägg är inte tänkt som en KONSPIRATIONSTEORI. Istället noterar jag bara att det är ett spännande sammanträffande att Bill & Melinda Gates m fl arrangerade ett scenario om en pandemi som skulle medföra 65 miljoner dödsfall i världen. Detta hölls i New York i oktober 2019…

Nej, jag tror inte att de ligger bakom. Men får en del tankar. Deras tanke är säkert god. Förbereda världen. På mötet fanns höjdare från myndigheter och WHO men också läkemedelsindustrin, banker, hotell och flygbolag. Vad jag saknar var representanter från t ex hälsokostbranschen och funktionsmedicinen. Det vore väl inte så dumt om den röda tråden varit att också minska sjukligheten i världen och minska den metabola pandemin, för att vi skulle klara oss bättre när den riktiga pandemin kommer. Nu pratades endast om läkemedel och vacciner. Som jag uppfattar det. Man kunde ju tagit upp båda sakerna.

Jag noterar också att de diskuterade hur de ska få bort fejk news om det blir en pandemi. De diskuterar samarbete med de stora aktörerna inom sociala medier. Jag blir lite fundersam kring vem som ska bestämma vad som är fejk news…

”Governments and the private sector should assign a greater priority to developing methods to combat mis- and disinformation prior to the next pandemic response. Governments will need to partner with traditional and social media companies to research and develop nimble approaches to countering misinformation. This will require developing the ability to flood media with fast, accurate, and consistent information. Public health authorities should work with private employers and trusted community leaders such as faith leaders, to promulgate factual information to employees and citizens. Trusted, influential private-sector employers should create the capacity to readily and reliably augment public messaging, manage rumors and misinformation, and amplify credible information to support emergency public communications. National public health agencies should work in close collaboration with WHO to create the capability to rapidly develop and release consistent health messages. For their part, media companies should commit to ensuring that authoritative messages are prioritized and that false messages are suppressed including though the use of technology.”

/http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/recommendations.html

Här är en svensk sida som skriver om eventet som gick under namnet Event 201 och arrangerades av Bill & Melinda Gates, The John Hopkins Center for Health Security och World Economic Forum.

Kända namn som Dr John Bergman (som du hittar bl a på Youtube) och konspirationsteoretikern David Icke ger sina åsikter kring detta på sina kanaler.

Vad tror vi om detta!

/Benny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.