Publicerad den Lämna en kommentar

Årets julklapp…

Nja, det kanske den inte blir. Även om den nog skulle förbättra den svenska folkhälsan. Men du har möjlighet att ge boken till någon du vill väl, en väldigt hälsosam julklapp. Prissänkt fram till jul.
?
Boken innehåller konkreta och enkla råd, som alla kan genomföra, inom områdena mat, stress, sömn och rörelse. Oavsett ålder, träningsstatus, vikt eller tid. Och kanske behöver inte alla fyra områdena justeras. Det går såklart bra med ett eller två också. Här finns forskningen bakom råden och konkreta tips, övningar och råd att välja mellan. Och låter det för simpelt? Det är just de dagliga förändringarna i vår livsstil som kan få oss att känna oss FRISKA, LUGNA, UTVILADE och STARKA.

RECENSIONER
”Det här är, som ni alla förstår, en mycket rik bok. Rik på råd och kunskap och erfarenheter. Den är konkret och pedagogisk. Här finns handfasta tips för vardagsträning med bildillustrationer, och du lär dig om appar och övningar och andra verktyg för att kontrollera sådant som stress och andning. Vissa kosttillskotts eventuella fördelar gås lättfattligt igenom. Inte sällan riktar Benny blicken mot sig själv. Vad har funkat för honom? Vilka goda vanor har varit lätta att skapa och vidmakthålla?” (Från DietDoctor.com)

”Det är en väldigt bra bok som lyfter fram sådant som jag tycker är viktigt… Bra tips på övningar, bra information om hur kroppen fungerar och hur den reagerar på socker, stress, kolhydrater och mycket mer. Det jag tar till mig är fram för allt andningen, fastorna som jag redan gör och att sova gott. Detoxa från alla digitala prylar som kan störa sömnen och inte träna för sent på kvällen. En bok man ska läsa!” (Hälsobloggaren Pernilla Lantz)

”Ottosson skriver personligt och lättförståeligt om många områden och ämnen inom hälsa: stress, sömn, inflammationer, fasta, träning, socker, kosttillskott med mera… här finns det mesta samlat på ett ställe och råden är enkla så att alla ska kunna genomföra dem. Passar de flesta som är nyfikna och vill göra förändringar i sitt liv för att åldras friskare eller få mer energi.” (BTJ-tjänst)

”Benny har på ett fantastiskt sätt läst in sig på själen och kroppen, skallen och skelettet, mind and matter. Och han är pedagogisk – och intellektuellt ödmjuk.” (ur förordet av Erik Hörstadius, vinnare av Biggest Looser VIP 2018)

”Vad Benny skriver om i den här boken är förankrat i den senaste forskningen kring hälsa och livsstil. Benny skriver väldigt enkelt, trevligt och lättfattligt så att alla kan ta till sig informationen, och det hoppas jag att många väljer att göra också. Det här är en mycket läsvärd bok som går igenom det mesta du behöver veta för att påbörja din egen hälsoresa, om den inte redan börjat.” (ur förordet av Martina Johansson)

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

BOKA MIG!
» Boka mig som föreläsare på ditt företag
» Boka mig som mindfulnessinstruktör för mindre stressad personal
» Boka mig som din hälsocoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.