Publicerad den Lämna en kommentar

Hälsoinspiration i kvadrat

Blir lite ödmjuk efter att för andra året hamnat i ett sånt här sällskap. Skandinaviska eliten av föreläsare inom hälsa. Vissa världskändisar ? Andreas driver i dag en av världens största (om inte den största) sajten om lågkolhydratkost, Michel har konstruerat en ketonmätare som säljs över hela världen, Bitten är en av världens duktigaste personer på (socker)beroende, paret Hexeberg är läkare i Norge med specialitet på autoimmuna sjukdomar och lågkolhydratkost, du bjuds också på ett föredrag om den spännande Carnivore-kosten av Sandra, osv…

Årets LCHF-event i Säffle genomförs 28-29 juni med rekordmånga föreläsare – totalt 13 stycken. Som vanligt är föreläsningarna på fredag och lördag inne i Säffle medans grillkvällarna på torsdag, fredag och lördag är på Duse Udde Camping. 

Välkomna!

All information om eventet och biljetter finns på www.lchfevents.se

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tankar.jpg
Skriv bildtext…

BOKA MIG SOM FÖRELÄSARE

Är det möjligt att med enkla medel bli piggare, friskare, gladare, få bättre sömn och minska risken för sjukdom? En timmas föreläsningsshow med en blandning av fakta och humor. Jag presenterar på ett lättsamt sätt vad dagens forskning säger och ger dig kunskap och inspiration om hur du kan förbättra din hälsa och samtidigt njuta av livet. Du får konkreta råd om hur du ökar möjligheten till ett längre OCH friskare liv.
» TILL FÖRELÄSNINGAR

FEEL GOOD & HAVE FUN!
Gilla Feel Good & Have Fun på Facebook och Instagram.
Du når mig på benny@feelgoodhavefun.nu eller på tel 0708-519161 om du har tankar och synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.